Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×
Acasa Educaţie și Cultură Pagina copiilor Cartofi „prăjiţi“ la cuptor

Cartofi „prăjiţi“ la cuptor

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Pagina copiilor
Data: 29 Oct, 2011

Dragii mei, pentru că sunt convinsă că tuturor vă plac cartofii prăjiţi, m-am gândit să vă spun astăzi o reţetă sănătoasă de cartofi care se apropie foarte mult de cei prăjiţi, şi ca gust, dar şi ca aspect.

Avem nevoie de:

- cartofi

- ulei de măsline

- sare

- mălai

Cum procedăm:

1. Curăţăm cartofii şi îi tăiem în felii subţiri.

2. Îi frecăm uşor cu sare şi mălai din belşug.

3. Îi aşezăm în tava unsă cu ulei, de preferat într-un singur strat.

4. Îi dăm la cuptor cam 30 de minute.