În vremea aceea a intrat Iisus într-un sat, iar o femeie cu numele Marta L-a primit în casa ei. Şi ea avea o soră ce se numea Maria, care, aşezându-se la picioarele Domnului, asculta cuvintele Lui. Iar Marta se
Cerc pastoral și lansare de monografie Leasa-Arad
În după-amiaza zilei de sâmbătă, 25 iunie, preoții Cercului Pastoral-Misionar Hălmagiu, condus, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, de preotul Cristian-Mihăiță Bacoș, s-au întrunit în biserica din satul Leasa. În debutul întrunirii a fost săvârșită o slujbă de Te Deum, în prezența unui număr mare de enoriași ai acestei parohii și a unor invitați de seamă. Părintele paroh Ioan Florea a spus că „un colțișor din Țara Moților - satul Leasa, își împletește istoria și destinul său cu cea a ținutului Hălmagiului”. A urmat lansarea monografiei satului scrisă de ing. Ioan Cotoc intitulată „Rădăcini și neamuri”, afirmând că „dedică această carte tuturor acelora din satul Leasa, care s-au jertfit pentru credință și neam”. Lucrarea cuprinde așezarea satului, toponimia, istoria, populația, activitățile locuitorilor, biserica, școala, portul, folclorul, datini și obiceiuri, precum și genealogia familiilor din sat. La final, autorul a adus mulțumiri colaboratorilor și sponsorilor.
După terminarea prezentării, preotul Adrian Ioan Șerban din Parohia Poienari a susținut în fața preoților un referat despre: 1. importanța prezenței și participării tinerilor la viața comunității creștine; 2. colaboratorii preotului în activitatea pastorală din parohie; 3. Sfânta Liturghie, cea mai înaltă formă de adorare a lui Dumnezeu.
Părintele a arătat că tinerii trebuie să fie prezenți și să participe activ la viața comunității creștine, deoarece ei sunt viitorul societății și bisericilor noastre. De asemenea, preotul trebuie să colaboreze cu profesorul de religie.