„În vremea aceea a ales Domnul alți șaptezeci (și doi) de ucenici și i-a trimis câte doi, înaintea feței Sale, în fiecare cetate și loc unde Însuși avea să vină. Și zicea către ei: Secerișul este
Ziua Marii Uniri la Caransebeș
În ziua când am sărbătorit un secol de la cel mai important eveniment care a marcat pentru totdeauna istoria poporului român, Primăria Caransebeș, Episcopia Banatului Montan și Casa de Cultură „George Suru” din municipiul de pe Timiș și Sebeș au organizat un program amplu de manifestări.
În Piața „Elie Miron Cristea” din Caransebeș a fost oficiată o slujbă de pomenire pentru făuritorii Marii Uniri și o slujbă de mulțumire și de binecuvântare pentru întreg poporul român. De asemenea, au fost pregătite un program de cântece patriotice, alocuțiuni din partea oficialităților, parada dispozitivului de onoare și depunere de flori la Crucea Identității și Demnității Naționale. În după-amiaza zilei, începând cu ora 19:00, la Casa de Cultură, Compania de teatru „Civic Art” din București a susținut un spectacol intitulat „Ziditori ai Marii Uniri”.