Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Regionale Moldova Slujbă de sfinţire la redeschiderea Patiseriei „Pelerinul“

Slujbă de sfinţire la redeschiderea Patiseriei „Pelerinul“

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Moldova
Un articol de: Constantin Ciofu - 21 Martie 2016

Patiseria „Pelerinul“ a Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, aflată pe bulevardul „Ştefan cel Mare şi Sfânt“ din Iaşi, a fost redeschisă sâmbătă, 19 martie 2016. Din încredinţarea Înaltpreasfinţitului Părinte Teofan, Arhiepiscopul Iaşilor şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, părintele Mihai Coman, consilier al Sectorului economic al Arhiepiscopiei Iaşilor, şi părintele Ioan Damian au oficiat slujba de sfinţire a spaţiului. Părintele Mihai Coman i-a felicitat pe angajaţii prezenţi la slujba de binecuvântare, atât pentru efortul pe care îl depun zi de zi, cât şi pentru amabilitatea cu care îi întâmpină pe clienţi. De asemenea, părintele consilier a transmis binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Teofan. Patiseria „Pelerinul“ a fost reabilitată complet, atât în ceea ce priveşte construcţia, cât şi schimbarea mobilierului. Aici, ieşenii şi pelerinii care vin la Catedrala Mitropolitană din Iaşi găsesc produse de patiserie şi cofetărie de calitate, dar şi un cadru prielnic.