În vremea aceea a intrat Iisus într-un sat, iar o femeie cu numele Marta L-a primit în casa ei. Şi ea avea o soră ce se numea Maria, care, aşezându-se la picioarele Domnului, asculta cuvintele Lui. Iar Marta se
Tabăra „Maica Domnului – pildă de ascultare”, Protopopiatul Cluj I
În perioada 29-31 iulie, la inițiativa şi prin implicarea directă a protopopului Dan Hognogi, a avut loc prima tabără de tineret a Protopopiatului Cluj I, cu tema „Maica Domnului – pildă de ascultare”, organizată în parteneriat cu Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca și cu Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Giula, reprezentată de parohul Ioan Marius Gherghel, gazda tinerilor împreună cu primăria comunei Borșa, județul Cluj.
La tabăra din Giula, județul Cluj, au fost prezenți 48 de tineri, cărora li s-au alăturat și 12 voluntari, coordonați de Roxana Chitta, membră a grupului de tineret din parohia clujeană „Adormirea Maicii Domnului”.
„Scopul acestei tabere, prima de acest fel organizată de Protopopiatul Cluj I, a fost de cunoaștere și de coeziune a grupurilor de tineret din cadrul protopopiatului, dar și de formare de voluntari, care să poată desfășura acțiuni cu copiii și tinerii din mediul rural”, au declarat organizatorii. Participarea a fost gratuită, toate costurile fiind suportate de protopopiat și parohii, iar organizatorii își doresc să facă și pe viitor astfel de acțiuni care să îmbine plăcutul cu folositorul. Pe lângă protopopul Dan Hognogi, prezent permanent alături de tineri, la această tabără au participat şi preoţii Adrian Mitrea din Gădălin, Ioan Cherhaț din Feiurdeni, Mihai Mititean din Buteni - Huedin, şi Mureșan Aurel de la Bădești.
Programul zilnic al taberei a început cu rugăciunea de dimineață în biserica parohială din Giula, după care urma micul dejun în căminul cultural din sat, pus la dispoziție de primăria comunei Borșa. Programul zilnic continua cu discuții legate de tema taberei, pe mai multe paliere, cu exemple de ascultare din Vechiul și Noul Testament, despre cele 10 porunci și cele nouă bisericești, despre ascultarea de duhovnic sau și de părinți, de lideri etc. După masa de amiază urma desfășurarea atelierelor de fimo, împletituri moderne, de cruciulițe, design floral cu flori de câmp, bătut toaca, artă culinară, litografie, chitară, teatru, jocuri, competiţii sportive, drumeții și orientare, karaoke și foc de tabără. În fiecare seară tinerii au participat la slujba Paraclisului Maicii Domnului, participanților fiindu-le pusă la dispoziție de către organizatori câte o broșură cu rugăciuni, paraclisul Maicii Domnului și cântări. Sâmbătă seara tinerii s-au spovedit, iar Duminica s-au împărtășit la Sfânta Liturghie.