Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Aditivi permişi în anumite produse de carne

Aditivi permişi în anumite produse de carne

Un articol de: Mariana Bahcevan - 16 Decembrie 2017

Parlamentul European a eşuat miercuri, la limită, în a interzice utilizarea unor aditivi chimici pe bază de fosfaţi, consideraţi esenţiali în menţinerea aromelor şi umezelii în carnea folosită la kebab şi shaorma, informează AFP. Autorizarea fosfaţilor în kebab nu va avea nici un impact semnificativ asupra expunerii globale a populaţiei faţă de aceste substanţe, i‑a asigurat pe eurodeputaţi comisarul european pentru siguranţa alimentară, Vytenis Andriukaitis.