Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Deficit de angajați în panificație

Deficit de angajați în panificație

Un articol de: Elena Gabriela Zamora - 30 Decembrie 2016

Industria de morărit și panificație se confruntă cu un deficit de forță de muncă, din cauza salariilor reduse din sector, dar și a ajutoarelor sociale care s-au dat în ultimii ani și care „au stricat complet conceptul de muncă”, susține Aurel Popescu, președintele Patronatului Român din Industria de Morărit, Panificație și Produse Făinoase - Rompan, citat de Agerpres. Pentru a-și proteja business-ul, marii producători de pâine vor să aducă forță de muncă din afară. Aurel Popescu afirmă că patru-cinci societăți de morărit și panificație, membre ale Rompan, au solicitat patronatului să se adreseze ambasadelor prezente în România pentru a aduce forța de muncă din afară.