Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Recomandări privind siguranța alimentelor

Recomandări privind siguranța alimentelor

Un articol de: Cristina Zamfirescu - 04 Iunie 2018

În această perioadă cu temperaturi ridicate, pentru evitarea unor toxiinfecţii alimentare, Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) recomandă populaţiei să acorde o mai mare atenţie modului în care păstrează sau prepară alimentele şi locurilor de unde acestea sunt cumpărate.

Astfel, consumatorii sunt sfătuiți să cumpere produse alimentare numai din locuri sau spaţii înregistrate sau autorizate sanitar-veterinar. Numărul de telefon gratuit la care consumatorii pot sesiza autorităţile asupra oricăror abateri din domeniul siguranţei alimentelor este 0800.826.787.