Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×
Acasa Societate Actualitate socială Simpozion pentru bucătari la Sibiu

Simpozion pentru bucătari la Sibiu

Un articol de: Silviu Dascălu - 05 Sep, 2018

Cea de-a patra ediţie a festivalului de cultură gastronomică, Transilvania Gastronomică - Food Culture Festival de la Sibiu, care va avea loc în perioada 14-16 septembrie, se va concentra în acest an pe schimburi de idei necesare progresului gastronomiei locale, în cadrul evenimentului fiind programat un simpozion pentru bucătarii tineri, precum şi cei experimentaţi. Participă 20 de bucătari din România şi din străinătate.