Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Cercetare

Cercetare

Data: 17 Aprilie 2008

Potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici, prea multe fibre şi prea puţine grăsimi în alimentaţia copiilor cu vârste sub cinci ani pot duce la importante deficienţe în materie de vitamine şi pot stopa creşterea acestora. Cercetătorii susţin că micuţii au nevoie de alimente bogate în energie, adunate din mai multe mese şi gustări. Prea multe fructe şi legume bogate în fibre pot inhiba capacitatea organismului de a absorbi alte substanţe necesare, printre care minerale precum fierul - esenţial pentru creştere şi pentru sistemul imunitar.