Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Chiftele de post

Chiftele de post

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Sănătate
Data: 19 Aprilie 2021

Ingrediente: 300 g cartofi; 200 g ciuperci; 30 g orez; 1 ceapă mare; 50 g făină de grâu; mărar; pătrunjel; ulei de floarea-soarelui; sare; piper; boia dulce (opţional).

Preparare: Se fierb separat orezul şi cartofii în apă cu sare, timp de 20-30 de minute. Între timp, se taie ceapa şi ciupercile mărunt şi se călesc în ulei. Din cartofii fierţi se prepară un piure, la care se adaugă orezul fiert, ceapa şi ciupercile călite, pătrunjelul mărunţit, asemenea şi mărarul, precum şi 3 linguri de făină. Se amestecă compoziţia până se omogenizează şi se potriveşte de sare, piper (se poate adăuga boia dulce). Din compoziţia obţinută se formează, cu mâinile umezite, chifteluţe, care se dau prin făină şi se prăjesc în tigaia cu ulei încins. 

Citeşte mai multe despre:   Rețete  -   Rețete de post