Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Ciorbă de cartofi şi lobodă

Ciorbă de cartofi şi lobodă

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Sănătate
Un articol de: Monahia Zenaida Gavrilă - 29 Martie 2021

Ingrediente: 4-5 cartofi, 3 cepe, 2 morcovi, 1 sfert țelină, 1 rădăcină pătrunjel, 2-3 roșii, 1 ardei gras, 3-4 legături de lobodă, ½ l borș, leuștean.

Preparare: Se taie cartofii cubulețe mici. Apoi, ceapa, morcovul, țelina și pătrunjelul se taie după preferință și se pun la fiert în apă cu sare. Când au fiert legumele, se adaugă roșiile și ardeiul tăiaţi şi se dau 2-3 clocote. Se toarnă, apoi, borșul, iar după primul clocot se pune şi loboda tăiată, curăţată în prealabil și spălată. Se lasă să fiarbă puțin, după care se adaugă leușteanul tăiat.  

Citeşte mai multe despre:   Rețete  -   Rețete de post