Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Ciorbă de ciuperci Pleurotus

Ciorbă de ciuperci Pleurotus

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Sănătate
Un articol de: Monahia Onufria Samoilescu - 15 Martie 2021

Ingrediente: 500 g ciuperci Pleurotus; 2 cepe; 3 morcovi; 1 ardei capia; 150 g caju; puțin oțet (după gust); sare; piper.

Preparare: Se pun la fiert 2 cepe tocate mărunt în 2,5 litri de apă, se adaugă 2 morcovi și ardeiul tocați cubulețe. Morcovul rămas se dă prin răzătoare și se călește în ulei. Ciupercile Pleurotus se spală și se taie fâșii subțiri. După ce legumele sunt aproape fierte, se adaugă ciupercile tăiate și se mai lasă la fiert 10 minute. Apoi se pun morcovul călit, sare și piper. Nucile caju se lasă de seara până dimineața la înmuiat în apă călduță, se dau prin blender, se adaugă în ciorbă când aceasta este gata și se mai lasă să dea un clocot. Se ornează cu pătrunjel tocat. 

Citeşte mai multe despre:   Rețete  -   Rețete de post