Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Legume la cuptor 

Legume la cuptor 

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Sănătate
Un articol de: Monahia Zenaida Gavrilă - 12 Aprilie 2021

Ingrediente: 1 kg cartofi, 2 cepe, 2 morcovi, jumătate de țelină, 2 dovlecei, 1 vânătă, 1 ardei, 300 ml ulei, sare, piper, boia de ardei dulce și iute, coriandru măcinat. 

Preparare: Se curăță legumele și se taie toate rondele; se adaugă condimentele și sarea după gust şi se pune uleiul; se amestecă bine pentru a se condimenta legumele uniform. Se pun în tavă acoperită la cuptor, la foc mediu. Se servesc cu salată sau murături. 

Citeşte mai multe despre:   Rețete  -   Rețete de post