Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Orez cu legume 

Orez cu legume 

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Sănătate
Un articol de: Monahia Zenaida Gavrilă - 12 Aprilie 2021

Ingrediente: 500 g orez, 3 fire de praz, 2 morcovi, un sfert de țelină, o rădăcină de pătrunjel, jumătate de dovlecel, 4-5 roșii cherry, 250 ml ulei, sare, piper. 

Preparare: Se pune uleiul la încins, apoi se adaugă prazul tăiat rondele, morcovul şi ţelina tăiate cubulețe, pătrunjelul, sare și se călesc puțin. Se pune apoi orezul spălat în prealabil și se călesc împreună câteva minute; se adaugă 1,5 l apă rece și se lasă la fiert, la foc potrivit. După primul clocot, se pune și dovlecelul tăiat în cuburi mai mari; se lasă la fiert cu focul mic până orezul absoarbe toată apa; când orezul este aproape fiert, se pun deasupra roșiile tăiate felii și puțin mărar sau pătrunjel tocat. 

Citeşte mai multe despre:   Rețete  -   Rețete de post