Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Salată de ciuperci cu praz și porumb

Salată de ciuperci cu praz și porumb

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Sănătate
Un articol de: Monahia Zenaida Gavrilă - 05 Aprilie 2021

Ingrediente: 1 kg de ciuperci, 3 fire de praz, o cutie mică de porumb, 100 ml ulei, pătrunjel, sare, piper. Pentru maioneza de post: 2 cartofi, suc de lămâie, 1 lingură muştar, 1 lingură ulei de măsline, sare.

Preparare: Se curăță ciupercile şi se taie cuburi; se călesc în ulei până se înmoaie bine. Prazul se taie rondele și se pune peste ciuperci, de asemenea şi porumbul; se adaugă sare după gust, piper și maioneza pregătită astfel: se fierb cartofii curăţaţi de coajă în apă cu sare, după care se lasă la răcit; apoi se pisează ca pentru piure, se adaugă muştarul şi uleiul de măs­line, amestecând continuu până se omogenizează; la final se adaugă suc de lămâie după gust. Se amestecă totul bine, după care se pune pătrunjelul tocat.  

Citeşte mai multe despre:   Rețete  -   Rețete de post