Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×
Acasa Societate Sănătate Salată de pui cu rucola şi iaurt

Salată de pui cu rucola şi iaurt

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Sănătate
Data: 01 Mar, 2021

Ingrediente: 2 bucăţi piept de pui; 200 g rucola; 4 roşii cherry; 100 g iaurt; coriandru; 3 linguri ulei de măsline; 1/2 limetă; pudră de usturoi; sare; piper; pâine veche pentru crutoane.

Mod de preparare: Se feliază pieptul de pui, se condimentează cu sare, piper şi pudră de usturoi. Se pune pe grătarul încins până se pătrunde bine. Între timp, se pun într-un castron rucola, ulei de măsline, zeamă de la jumătate de limetă, sare, piper, iaurt şi coriandru tocat mărunt, pentru a forma dressingul, şi se amestecă. Se ia puiul de pe grătar şi se lasă la răcit. Se taie apoi cubuleţe, care se pun în bolul cu dressingul şi se amestecă până se omogenizează. Se adaugă roşiile cherry tăiate pe jumătate. Se serveşte cu crutoane din pâine mai veche, tăiată cubuleţe şi băgată la cuptor, cu puţin ulei de măsline, până devine crocantă. Poftă bună!
 

Citeşte mai multe despre:   Rețete