Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Vinete la cuptor cu roşii şi usturoi 

Vinete la cuptor cu roşii şi usturoi 

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Sănătate
Un articol de: Monahia Onufria Samoilescu - 15 Martie 2021

Ingrediente: 3 vinete; 4 roșii; 3 cepe; 1 morcov; 2 ardei grași; 1 țelină mică; usturoi; cimbru, busuioc, oregano; făină; ulei; sare.

Preparare: Se taie vinetele rondele, se presară sare peste ele, se trec prin făină și se pră­jesc în ulei. Ceapa se toacă mărunt și se călește, apoi se adaugă rădăcinoasele tăiate felii, ardeii tocați cubulețe și se înăbușă câteva minute. Într-un vas de yena cu puțin ulei, se așază un rând de vinete, legume, usturoi, verdeață, sare, roșii felii sau sos de roșii și condimente, după care se introduc la cuptor. Poftă bună!

Citeşte mai multe despre:   Rețete  -   Rețete de post