Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Vitamina D, rol în scăderea glicemiei

Vitamina D, rol în scăderea glicemiei

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Sănătate
Data: 06 Octombrie 2022

Despre vitamina D se știe că este importantă pentru sănătatea oaselor și pentru imunitate, dar rolul ei nu se limitează la aceasta. Vitamina D este la fel de importantă în cazul diabeticilor, ea având și capacitatea de a micșora nivelul glicemiei, a explicat în­tr-un interviu pentru Agerpres medicul primar oftalmolog dr. Florian Baltă, profesor la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, recunoscut în domeniul chirurgiei vitreo-retiniene. Din păcate, o proporție mare de oameni, circa 80%, prezintă un deficit de vitamina D. (I. M.)