Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Actualitate religioasă Știri Alimentaţia convenţională vs. Alimentaţia Bio

Alimentaţia convenţională vs. Alimentaţia Bio

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Știri
Data: 23 Noiembrie 2011

Sâmbătă, 26 noiembrie, la teatrul Luceafărul din Iaşi, începând cu orele 10.00 va avea loc a doua ediţie a conferinţei "Ai copil! Învaţă să fii părinte". Programul conferinţei propune şi de această dată o abordare integrată a problemelor în Relaţia Părinte-Copil.

De aceea, fiecare temă va trata cu prioritate una din cele trei dimensiuni IQ (inteligenţă mentală), EQ (inteligenţă relaţională) si SQ (inteligenţa spirituală) integrându-le însă pe toate. Numai această abordare integrată a Relaţiei Părinte-Copil oferă soluţii viabile în realitatea secolului 21.

Unul dintre invitaţii conferenţiari este Dr. Pavel Chirilă, medic primar, doctor în ştiinţe medicale, specializare medicină internă, apifitoterapie şi homeopatie. Urmărindu-i intervenţia prin care ne invită să facem o incursiune în compararea celor două tipuri de alimentaţie accesibile nouă astăzi: alimentaţia bio şi alimentaţia convenţională, vom afla care sunt dezavantajele alimentaţiei convenţionale şi care sunt avantajele alimentaţiei bio, vom şti care sunt bolile induse de rafinarea şi poluarea alimentelor convenţionale şi vom cunoaşte valoarea profilactică şi terapeutică a alimentelor bio.