Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Actualitate religioasă Știri Simpozion internaţional la Cluj-Napoca

Simpozion internaţional la Cluj-Napoca

Data: 25 Septembrie 2013

Peste 600 de reprezentanţi de renume ai mediului academic, din instituţii partenere în programe educaţionale şi de cercetare cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) vor participa la simpozionul internaţional cu tema „Perspective ale agriculturii mileniului trei“, care se va desfăşura între 26 şi 28 septembrie, în organizarea instituţiei clujene de învăţământ superior. Printre personalităţile care vor lua parte la reuniune se numără profesorii universitari şi cercetătorii Lucien Carlier şi Eric Haubruge (Belgia), Martin Gerzabek (Austria), Karlheinz Koller (Germania), Jose Ramon Arelavo (Spania), Mihai Berca (România) Volker Luderitz (Germania) şi Paul Fraser (Marea Britanie). Sunt, de asemenea, invitaţi la evenimentul de la Cluj-Napoca specialişti din Franţa, Italia, Serbia, Ungaria, Lituania, Slovenia, Bulgaria, Polonia, Statele Unite ale Americii, Croaţia, Austria, Spania, Turcia etc. Simpozionul de la Cluj-Napoca este un prilej pentru schimburi de informaţii şi experienţe în domeniul agriculturii, horticulturii, zootehniei, biotehnologiilor, mediciniiveterinare, ştiinţei şi tehnologiei alimentelor.