Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială A scăzut producţia de carne

A scăzut producţia de carne

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Actualitate socială
Un articol de: Cristina Zamfirescu - 13 Mai 2019

Producţia de carne a României a scăzut la toate speciile de animale (ovine, caprine, porcine şi bovine) în luna martie 2019, faţă de perioada similară a anului trecut, dar a crescut la păsări, potrivit datelor INS. Astfel, în luna martie 2019, producţia de carne de bovine a fost de 5.903 tone, în scădere cu 18,7% faţă de martie 2018 (7.267 tone) şi cu 20,9% faţă de luna anterioară (7.465 tone), respectiv februarie 2019. Producţia de carne de porc obţinută în luna martie a depăşit 30.644 tone, mai mult cu 2,3% faţă de luna precedentă, când s-au realizat 29.957 tone carcasă, dar mai puţin cu 16,6%, faţă de martie 2018 (36.743 tone).