Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×
Acasa Societate Actualitate socială Atenţie sporită la păstrarea alimentelor

Atenţie sporită la păstrarea alimentelor

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Actualitate socială
Data: 30 Iul, 2021

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor recomandă populaţiei ca, în perioadele cu temperaturi ridicate, să acorde o atenţie deosebită modului în care păstrează sau prepară alimentele, precum şi locurilor de unde acestea sunt cumpărate. Alimentele de origine animală trebuie introduse în frigider cât mai repede după achiziţionare, iar fructele şi legumele trebuie spălate bine înainte de consum. Inspectorii instituţiei vor intensifica controalele la agenţii economici din staţiunile montane şi de pe litoral. (O. N.)