Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Carnea de iepure, alternativa ieftină la carnea roşie

Carnea de iepure, alternativa ieftină la carnea roşie

Data: 20 Feb 2009

Un program guvernamental urmăreşte reintroducerea pe piaţa spaniolă a cărnii de iepure, scrie „The Telegraph“. Institutul pentru Cercetări Agricole din Valencia a lansat un program special de hrănire şi reproducere a iepurelui Valenciano, renumit pentru dimensiunile sale. Rasa va fi încrucişată cu iepurele domestic spaniol. Potrivit estimărilor, carnea de iepure va ajunge din nou pe rafturile supermarketurilor în următorii trei ani. Iepurele este văzut drept o alternativă sănătoasă şi ieftină la carnea roşie.