Carnea de pui şi ouăle din România sunt sigure pentru consum, fapt dovedit de rezultatele analizelor efectuate de Agenţia Europeană pentru Siguranţa Alimentelor (EFSA), care atestă că producătorii respectă cu
CE: Nici o regiune nu trebuie lăsată în urmă
Nu toată lumea beneficiază de creşterea economică susţinută din România, iar sărăcia în rândul copiilor şi în mediul rural a crescut semnificativ, a declarat comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, în cadrul conferinţei de prezentare a Raportului de ţară pentru România, publicat de Comisia Europeană pe 27 februarie. „Sunt patru puncte din raportul de ţară care mă preocupă. În primul rând, sărăcia rămâne o problemă importantă pentru România, iar inegalităţile regionale cresc”, a spus Creţu. Ea adăugat că, în opinia Comisiei Europene, nici o regiune şi nici o persoană nu trebuie lăsate în urmă, mai ales copiii.