Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Crenvurști cu doar 10% carne

Crenvurști cu doar 10% carne

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Actualitate socială
Data: 10 Ianuarie 2023

Carnea se află în proporţie între 10 și 93% în compoziţia crenvurştilor de porc, potrivit unui studiu InfoCons, pe baza etichetelor a 19 produse de acest tip de pe piaţa autohtonă. Analiza a mai constatat existența la comercializare a unor produse denumite „Crenvurşti carne de porc” la care primul ingredient este carnea de pui, carnea de porc fiind pe a patra poziţie în lista ingredientelor. Din punctul de vedere al aditivilor alimentari, aceștia se găsesc în toate produsele analizate, într-un număr care variază între 2 şi 11. (C. Z.)