Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Grasa de Cotnari, premiată la Paris

Grasa de Cotnari, premiată la Paris

Data: 10 Martie 2009

Reprezentanţii societăţii vini viticole Cotnari SA, din judeţul Iaşi, susţin că Anul Grasei de Cotnari-Regina vinurilor româneşti este marcat de încă două medalii obţinute în Franţa. Cătălin Grecu, directorul de marketing al SC Cotnari SA, afirmă că la Concursul Internaţional de Vinuri -Vinalies 2009, ce s-a desfăşurat în perioada 28 februarie-3 martie, la Paris, sub egida OIV, societatea vini viticolă ieşeană a obţinut două medalii de argint pentru sortimentul Grasa de Cotnari, din producţiile 2000 şi 2006. Potrivit reprezentantului Cotnari SA, la concursul de la Paris au fost înscrise 3.500 de soiuri de vinuri din întreaga lume. „După cum se vede, este la modă să bei Grasă de Cotnari, produsă de cei de la Cotnari SA, nu numai în ţară dar şi în străinătate“, a spus Cătălin Grecu.