Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Lucrări de licenţă dulci sau sărate

Lucrări de licenţă dulci sau sărate

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Actualitate socială
Data: 28 Mai 2025

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca organizează vineri, 30 mai 2025, cea de-a XII-a ediţie a Festivalului Alimentului, un eveniment de referinţă dedicat inovaţiei alimentare. Organizatorii vor aduce în prim-plan creativitatea şi competenţele practice ale studenţilor din anii terminali de la Facultatea de Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor.

Festivalul va reuni peste 50 de produse alimentare inovatoare, dezvoltate în cadrul lucrărilor de licenţă. Printre produsele prezentate se numără ciocolată fără zahăr, bere cu melatonină, jeleuri cu probiotice, pâine curcubeu, snack pe bază de carne sau turtă dulce cu plante medicinale. Lucrările ino­vatoare ale studenţilor vor fi evaluate de patru jurii diferite. (O. N.)

Citeşte mai multe despre:   festival