Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Produsele de Paşti, sub lupa ANSVSA

Produsele de Paşti, sub lupa ANSVSA

Data: 04 Aprilie 2009

În perioada premergătoare sărbătorilor Pascale, inspectorii Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) vor verifica modul în care sunt respectate condiţiile sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor din toate pieţele agro-alimentare, anunţă un comunicat al instituţiei. Inspectorii vor controla şi unităţile de tăiere, procesare, depozitare, transport, comercializare şi de alimentaţie publică şi vor întreprinde acţiuni pentru evitarea apariţiei de îmbolnăviri şi pentru protejarea sănătăţii cetăţenilor. Totodată, ANSVSA recomandă cetăţenilor să cumpere produse alimentare numai din spaţii sau unităţi autorizate sanitar-veterinar pentru a avea siguranţa că atât carnea, cât şi alte produse de origine animală sau non-animală au fost supuse controlului şi nu constituie un pericol pentru sănătatea publică.