Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială România reia exportul de produse prelucrate din carne de porc

România reia exportul de produse prelucrate din carne de porc

Data: 09 Noiembrie 2009

România va relua, începând cu anul viitor, exportul produselor din carne de porc prelucrate în România către statele membre ale UE, precum salamul de Sibiu, urmând ca ulterior să fie reluat şi exportul cărnii de porc produse în totalitate în ţară. Din cauza pestei porcine, România nu are voie în prezent să livreze carne şi mezeluri din carne de porc în statele UE, produsele putând fi vândute doar pe piaţa internă. Comisia Europeană a decis în luna septembrie 2007 să prelungească, până la 31 decembrie 2009, interdicţia impusă firmelor româneşti privind livrările de carne de porc, considerând că pesta porcină nu este încă ţinută sub control.