Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Sibiu, Regiune Gastronomică Europeană

Sibiu, Regiune Gastronomică Europeană

Un articol de: Oana Nistor - 03 Octombrie 2016

Sibiul este primul judeţ din România care va fi, în 2019, Regiune Gastronomică Europeană, alături de regiunea Egeea de Sud (Grecia). Decizia a fost luată de un juriu internaţional, care a subliniat că a contat foarte mult succesul ca şi Capitală Culturală Europeană în 2007. Autorităţile din Sibiu se așteaptă ca acest statut să atragă mai mulţi turişti și să influențeze dezvoltarea economiei locale, ceea ce înseamnă mâncare mai bună, dar și mai sănătoasă.