Necesitatea înfiinţării la nivel naţional a unei structuri specializate în intervenţii în situaţii de criză epidemiologică, microciparea animalelor din ferme şi modificarea legislaţiei, astfel încât să
Târg naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale în Capitală
Bucureştenii sunt aşteptaţi, în perioada 17-19 septembrie, să descopere farmecul Bucovinei prin măiestria portului şi savoarea preparatelor culinare, la o nouă ediţie a Târgului naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale, obţinute în ferme şi gospodării ţărăneşti, ce se organizează săptămânal la Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti".
Delicatese moldoveneşti din carne de curcan, specialităţi ardeleneşti din carne de porc, oaie şi vită, brânzeturi diverse, legume bune de pus în borcane, păstrăvi, sărmăluţe, prăjituri maramureşene, dulceţuri alese, vin, horincă, ţuică, hidromel, palincă şi încă multe alte preparate pot fi cumpărate de bucureştenii care vor veni la "Agronomie".