Carnea de pui şi ouăle din România sunt sigure pentru consum, fapt dovedit de rezultatele analizelor efectuate de Agenţia Europeană pentru Siguranţa Alimentelor (EFSA), care atestă că producătorii respectă cu
Târg naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale în Capitală
Bucureştenii sunt aşteptaţi, în perioada 17-19 septembrie, să descopere farmecul Bucovinei prin măiestria portului şi savoarea preparatelor culinare, la o nouă ediţie a Târgului naţional de produse ecologice, tradiţionale şi naturale, obţinute în ferme şi gospodării ţărăneşti, ce se organizează săptămânal la Academia de Ştiinţe Agricole şi Silvice "Gheorghe Ionescu-Şişeşti".
Delicatese moldoveneşti din carne de curcan, specialităţi ardeleneşti din carne de porc, oaie şi vită, brânzeturi diverse, legume bune de pus în borcane, păstrăvi, sărmăluţe, prăjituri maramureşene, dulceţuri alese, vin, horincă, ţuică, hidromel, palincă şi încă multe alte preparate pot fi cumpărate de bucureştenii care vor veni la "Agronomie".