Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Studiu

Studiu

Data: 03 Decembrie 2008

Un studiu efectuat la scară largă în Marea Britanie arată că diabeticii care consumă regulat peşte previn, astfel, instalarea insuficienţei renale. Deşi persoanelor care suferă de diabet li se recomandă limitarea cantităţii de proteine pentru a preveni deteriorarea rinichilor, un studiu recent a scos la iveală faptul că nu cantitatea, ci calitatea proteinelor este importantă. Cercetătorii cred că nutrienţii unici din compoziţia peştelui previn deteriorarea rinichilor printr-un control mai bun al zaharurilor din sânge şi prin profilul îmbunătăţit al lipidelor.