Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Studiu

Studiu

Data: 28 Mai 2008

Potrivit unui studiu realizat de cercetători scoţieni de la Universitatea din Aberdeen, riscul de îmbolnăvire de cancer al gurii este determinat de nişte gene şi de ritmul cu care acestea descompun alcoolul în organism. Studiul a fost realizat pe sute de pacienţi cu cancer al gurii, laringelui şi esofagului, din Europa şi America Centrală şi de Sud, dar şi pe oameni care nu sufereau de aceste boli.