Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Studiu

Studiu

Data: 31 Martie 2008

Consumul zilnic de ciocolată neagră poate reduce nivelul colesterolului şi poate îmbunătăţi vizibil presiunea arterială. Aceasta este concluzia la care au ajuns cercetătorii de la Universitatea Illinois din SUA, în urma unui studiu riguros. Cercetarea relevă faptul că o dietă din care nu lipseşte ciocolata neagră are efecte pozitive asupra presiunii arteriale, ajutând, în acelaşi timp, la echilibrarea colesterolului din organism.