Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Substanţele din nuca de cocos reglează nivelul insulinei din organism

Substanţele din nuca de cocos reglează nivelul insulinei din organism

Data: 25 Feb 2011

Experţii de la Universitatea Michigan (SUA) au descoperit că anumite substanţe conţinute în nuca de cocos pot contribui la normalizarea nivelului de insulină în organismul uman. Astfel, substanţele din laptele de cocos pot preveni acumularea grăsimilor în organism. Nuca de cocos este benefică atât pentru cei care suferă de diabet zaharat de tip 2, cât şi pentru cei care luptă cu surplusul de greutate. Uleiul de cocos nu conţine colesterol şi este bogat în vitamina E, iar consumul acestuia reduce riscul de boli vasculare, oncologice şi ajută la întărirea sistemului imunitar, mai susţin experţii.