Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială 229 de centre pentru sacrificarea mieilor

229 de centre pentru sacrificarea mieilor

Data: 07 Aprilie 2010

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor a publicat lista celor 229 de locaţii deschise la nivel naţional pentru sacrificările mieilor şi iezilor, locaţiile fiind sigure din punct de vedere sanitar-veterinar. Aceste centre sunt fie cele 68 de abatoare aprobate pentru activităţi de sacrificare a ovinelor, abatoarele aprobate temporar pentru sacrificarea de ovine sau cele 161 de centre de sacrificare aprobate de către DSVSA judeţene, pentru a funcţiona temporar, în perioada 23 martie-4 aprilie. În Bucureşti este deschis un centru de sacrificare la Piaţa Apărătorii Patriei, în sector 4, iar la Iaşi s-au obţinut avize temporare de sacrificare pentru Piaţa agroalimentară Tătăraşi sud, în comuna Ciurea şi localitatea Târgu Frumos. Mieii sunt sacrificaţi şi la abatoarele SC Kosarom SA şi SC Romcarn SRL.