Necesitatea înfiinţării la nivel naţional a unei structuri specializate în intervenţii în situaţii de criză epidemiologică, microciparea animalelor din ferme şi modificarea legislaţiei, astfel încât să
Cofetarul „de aur” din Sfântu Gheorghe
Cofetarul Farkas Ferenc din Sfântu Gheorghe a câştigat două medalii, dintre care una de aur, la Campionatul Mondial de Gastronomie Expogast, desfăşurat recent la Luxemburg. Ferenc a declarat pentru Agerpres că a primit aur pentru mai multe piese făcute din aluat, iar bronzul pentru o compoziţie din ciocolată şi marţipan, având ca temă protejarea globului pământesc. „În cinci zile de concurs au participat în jur de 8.000 de concurenţi din 75 de ţări, la diferite categorii. Eu am participat la creaţie artistică din aluat cu o poartă sculptată, vase şi mobilier tradiţional, covoare şi costume populare făcute din aluat”, a precizat cofetarul.