Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×
Acasa Societate Actualitate socială Deficitul la produse agroalimentare, în scădere

Deficitul la produse agroalimentare, în scădere

Data: 30 Iun, 2020

Deficitul României în comerţul cu produse agroalimentare a scăzut cu aproape 9% în primul trimestru din acest an, comparativ cu perioada similară din 2019 (când deficitul a fost de 482,83 milioane de euro), până la 440,9 milioane de euro, potrivit datelor furnizate de Ministerul Agriculturii. Potrivit MADR, în topul alimentelor exportate în primul trimestru au fost cerealele, cu încasări de 819,58 milioane de euro pentru 3,99 milioane de tone.

(Cristina Zamfirescu)