Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Diferențe mici între produsele vândute în UE

Diferențe mici între produsele vândute în UE

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Actualitate socială
Data: 25 Martie 2021

Comisia Europeană a publicat rezultatele celei de-a doua părţi a unei analize de calitate a produse­lor alimentare comercializate sub aceeaşi marcă. Studiul și-a propus să afle dacă diferenţele din compoziţia alimentelor pot fi percepute de simţurile umane, potrivit unui comunicat ANPC. Au fost evaluate 1.380 de mostre din 128 de produse alimentare diferite, provenite din 19 state membre UE, iar raportul a constatat diferenţe senzoriale la jumătate din produsele testate, fără ca acestea să constituie neapărat un deficit în ceea ce priveşte calitatea produsului. (C. Z.)