Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×
Acasa Societate Actualitate socială Preparate haiduceşti în Parcul Naţional

Preparate haiduceşti în Parcul Naţional

Un articol de: Cristina Zamfirescu - 09 Noi, 2019

Festivalul Haiducilor, care a început joi şi se va încheia duminică, aduce în Parcul Naţional din Capitală preparate haiduceşti pentru toate gusturile, potrivit organizatorilor. Au fost invitaţi bucătari iscusiţi din toate colţurile ţării, care vor prepara vită haiducească, oaie înăbuşită la ceaun sau rumenită în vin şi usturoi, berbecuţ şi viţel la proţap, cârnaţi şi coaste haiduceşti chiar sub ochii vizitatorilor.

Citeşte mai multe despre:   festival