Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Scădere a producției de carne

Scădere a producției de carne

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Actualitate socială
Data: 17 Ianuarie 2025

Producţia de carne a României a scăzut în noiembrie 2024 la toate speciile de animale şi păsări în comparaţie cu luna precedentă, cu excepţia ovinelor şi caprinelor, unde a fost o creștere cu 4,45%, potrivit Institutului Naţional de Statistică.

Astfel, în noiembrie 2024, producţia de carne de porc a totalizat 28.434 t (-7,2% faţă de octombrie 2024, +9,5% faţă de noiembrie 2023). La carne de pasăre, producţia a scăzut atât față de octombrie 2024 (-9,19%), dar şi față de noiembrie 2023 (-1,05%). Producţia de carne de bovine a fost de 6.639 t (-4,58% faţă de octombrie 2024, -3,36% față de noiembrie 2023). (C. Z.)