Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Mușchi de vită la grătar

Mușchi de vită la grătar

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Sănătate
Un articol de: Stavrofora Hristofora Rusu - 22 Feb 2021

Ingrediente: Mușchi de vită; ulei de măsline; sare şi piper.

Mod de preparare: Se porționează muș­chiul de vită, porția de carne fiind necesar să cântărească aproximativ 200 g. Grosimea unei porţii se măsoară la bucata de carne, care trebuie să fie de două degete. Pentru a obține un muşchi preparat mediu, carnea de vită se ține pe grătar timp de 3-4 minute pe o parte și tot atât pe cealaltă parte, apoi se mai dă la cuptor 10 minute. Mușchiul de vită se pune, pentru o oră sau două, la macerat cu ulei de măsline, sare și piper. Se poate servi cu salată de andive sau rucola. Poftă bună!

Citeşte mai multe despre:   Rețete