Dacă urmăm un tratament cu antibiotice și ne dorim ca el să fie eficient, trebuie să îl urmăm cu strictețe, exact așa cum ne-a recomandat medicul, fără să-l întrerupem, altfel riscăm să luăm degeaba
Mușchi de vită la grătar
Ingrediente: Mușchi de vită; ulei de măsline; sare şi piper.
Mod de preparare: Se porționează mușchiul de vită, porția de carne fiind necesar să cântărească aproximativ 200 g. Grosimea unei porţii se măsoară la bucata de carne, care trebuie să fie de două degete. Pentru a obține un muşchi preparat mediu, carnea de vită se ține pe grătar timp de 3-4 minute pe o parte și tot atât pe cealaltă parte, apoi se mai dă la cuptor 10 minute. Mușchiul de vită se pune, pentru o oră sau două, la macerat cu ulei de măsline, sare și piper. Se poate servi cu salată de andive sau rucola. Poftă bună!