Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Pește în sos tomat (10 porții)

Pește în sos tomat (10 porții)

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Sănătate
Un articol de: Stavrofora Hristofora Rusu - 04 Ianuarie 2021

Materie primă: 10 bucăți file de pește; 750 ml suc de roșii; 100 g paste de tomate; 100 ml ulei; piper; sare, lămâie.

Mod de preparare: Peștele se pune la cuptor pentru 20 de minute, la 150 de grade. Pentru sos: Pasta de tomate se dizolvă în sucul de roșii, ulei, sare, piper și se fierbe 15 minute. Sosul obținut se pune peste pește și se mai lasă la cuptor 20 de minute la 150 de grade. Se poate servi cu lămâie deasupra.
 

Citeşte mai multe despre:   rețete cu pește