Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Sănătate Sarmale cu pește (10 porții)

Sarmale cu pește (10 porții)

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Sănătate
Un articol de: Stavrofora Hristofora Rusu - 04 Ianuarie 2021

Materie primă: 2 kg pește crud (șalău, somn etc.); 100 g orez; 250 g ceapă; 150 ml ulei; pește afumat (păstrăv, crap, macrou); 100 g pastă tomate; 100 g pastă ardei; sare, piper, cimbru.

Mod de preparare: Ceapa, tocată mărunt, se înăbușă în ulei, cu adaos de apă; se amestecă ceapa (rece), peștele, orezul, pasta de tomate, sarea și piperul. Din compo­ziția rezultată se fac sarmalele, în foi de varză murată sau foi de viță-de-vie. Se așază sarmalele într-o oală, între care se pun peștele afumat și pasta de ardei și se lasă două ore la cuptor. Se servește la platou sau farfurie cu pește afumat deasupra, varză tocată mărunt și mămăligă.

Citeşte mai multe despre:   rețete cu pește