Am primit la redacţie cu bucurie mai multe texte despre zidirea Catedralei Naţionale, scrise de elevi de la Liceul Teoretic „Sfinţii Trei Ierarhi” din Bucureşti. Micile eseuri au fost adunate de Mara Lina, care
Reţeta mea cea bună: Prăjitură cu mac
Avem nevoie de: - o cană cu mac; - o cană cu lapte călduţ; - 2 căni cu făină; - 2 căni cu zahăr pudră; - 4 ouă; - un pachet de unt; - o linguriţă de bicarbonat.
Cum procedăm: 1. Separăm gălbenuşurile de albuşuri. 2. Într-un castron punem macul, laptele, făina, zahărul pudră (putem folosi şi zahăr tos), untul topit, bicarbonatul şi cele 4 gălbenuşuri. Amestecăm bine toate aceste ingrediente. 3. Batem spumă cele 4 albuşuri şi apoi le punem peste compoziţie. 4. Mixăm totul. 5. Ungem o tavă cu ulei sau cu unt, o tapetăm cu făină şi turnăm compoziţia. 6. Dăm la cuptor pentru 25-30 de minute. Sper să vă placă!



