Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială 45 de puncte de sacrificare a mieilor

45 de puncte de sacrificare a mieilor

Data: 18 Aprilie 2019

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a autorizat până în prezent, la nivelul întregii ţări, 45 de puncte temporare pentru sacrificarea mieilor, adică circa un astfel de punct pe judeţ. Funcţionarea punctelor de sacrificare a mieilor este permisă numai în perioada 15-28 aprilie 2019 (premergătoare Paştelui catolic, respectiv Paştelui ortodox) orele 7:00-17:00. ANSVSA mai precizează că se pot sesiza nereguli în domeniul siguranţei alimentelor la numărul de telefon gratuit 0800.826.787.