Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Societate Actualitate socială Românii au gătit mai mult acasă

Românii au gătit mai mult acasă

Galerie foto (1) Galerie foto (1) Actualitate socială
Data: 26 Martie 2021

Peste 66% dintre români şi-au îmbunătăţit abilităţile culinare în ultimul an, iar o gospodărie pe­trece, în medie, până la aproape 20 de ore pe săptămână pentru a face mâncare, ceea ce înseamnă o creştere de 46% comparativ cu anul precedent, arată o cercetare. Studiul enumără şi „mâncărurile de suflet” din România: mămăligă, ciorbă, salata de boeuf, sarmale, cozonac, mici, ciorbă rădăuţeană, papanaşi, ciorbă de burtă, tochitură moldovenească. (C. Z.)