Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Actualitate religioasă Știri Moaştele Sfântului Nectarie, în judeţul Hunedoara

Moaştele Sfântului Nectarie, în judeţul Hunedoara

Data: 08 Aprilie 2014

La iniţiativa Preasfinţitului Gurie, Episcopul Devei şi Hunedoarei, şi cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul României, în perioada 23-26 aprilie, în Săptămâna Luminată, în Episcopia Devei şi Hunedoarei vor fi aduse spre închinare moaştele Sfântului Ierarh Nectarie din Eghina, Făcătorul de minuni, de la Mănăstirea Radu Vodă din Bucureşti. Racla cu moaştele Sfântului Nectarie va fi însoţită de Preasfinţitul Varsanufie Prahoveanul, Episcopul-Vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor.

Pe 23 aprilie, racla cu Moaştele Sfântului Nectarie va fi întâmpinată în Catedrala episcopală „Sfântul Ierarh Nicolae“ din Deva, unde va rămâne până în după-amiaza din 24 aprilie,  când va ajunge la Mănăstirea Crişan, unde va rămâne până în după-amiaza din 25 aprilie. Racla va fi întâmpinată, în acestă zi, la Biserica „Duminica Tuturor Sfinţilor“ (Catedrala Eroilor) din Hunedoara, unde va rămâne până în după-amiaza zilei de 26 aprilie, conform biroului de presă al Episcopiei Devei şi Hunedoarei.