Ziarul Lumina utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea și în activitatea curentă a Ziarului Lumina cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.
x
×

CAUTĂ ÎN ZIARUL LUMINA




Până la:

Ziarul Lumina Educaţie și Cultură Cultură Dezbatere pe tema ecogastronomiei româneşti

Dezbatere pe tema ecogastronomiei româneşti

Data: 07 Decembrie 2011

La Clubul Ţăranului Român va avea loc astăzi conferinţa cu titlul "Ecogastronomia, de la politici europene la realităţi româneşti", organizată de Slow Food Bucureşti, în parteneriat cu Grupul de Iniţiativă Radu Anton Roman, Muzeul Naţional al Ţăranului Român şi Clubul Ţăranului. Discuţiile, moderate de prof. Vintilă Mihăilescu, vor fi axate pe sustenabilitatea producţiei de hrană în România şi vor reuni diverşi specialişti, antropologi, mici producători, bloggeri culinari şi jurnalişti. Printre tematicile dezbaterii se numără soluţiile propuse de Slow Food pentru producţia durabilă de hrană în România şi prezentarea metodelor alternative de distribuţie şi comercializare, precum agricultura susţinută de comunitate, târgurile de producători sau magazinele de tip "băcănie".